14 / 100

Resultaten klanttevredenheidsonderzoek

Hoe tevreden zijn onze abonnees over onze dienstverlening? Die vraag stelt onderzoeksbureau Het Pon & Telos elke vier jaar aan alle abonnees in ons bestand. Van 29 november t/m 21 december 2021 vulden 38% van de abonnees van monumentale gebouwen, 59% historische interieurs en 41% archeologische monumenten een online vragenlijst in. De resultaten zijn zeer positief. Zo wordt de de uitvoering van de bouwkundige inspecties beoordeeld met een 8.5 en vindt 88% van de respondenten het (zeer) belangrijk om aangesloten te zijn bij Monumentenwacht!

Het PON & Telos deed eenzelfde onderzoek in 2013, 2015 en 2018. Binnen het onderzoek is er een aantal categorieën: abonnees met monumentale panden, historische interieurs, archeologische monumenten, aanvragers van de subsidieregeling voor monumentale molens en deelnemers aan de keukentafelgesprekken over verduurzaming.

Mooie reacties

Dat laatste blijkt ook uit de mooie reacties die we ontvingen als antwoord op de vraag waarom abonnees het belangrijk vinden om aangesloten te zijn bij Monumentenwacht. Een greep uit de opmerkingen:

“Fijn dat er deskundige mensen naar het onderhoud van monumentale panden kijken zonder commerciële belangen. Advies en prijzen zijn dan objectiever.”

Lees hier verder