Witte Zusters-wandelroute tussen Boxtel en Vught

Nieuw verschenen in de serie wandelboekjes van De Paadjesmakers uit ’s-Hertogenbosch is nr 16: de Witte Zusters-route tussen NS Boxtel en NS Vught. Ontwikkeld en geschreven door Marina van Dalen, werkzaam bij de Witte Zusters, samen met Rijkert Knoppers en Maarten Sterneberg van De Paadjesmakers. Aanleiding hiervoor is het 150-jarig-jubileum van de Missiezusters van Onze Lieve Vrouw van Afrika, zoals de Witte Zusters voluit heten, volgend jaar in 2019.

De route loopt niet alleen langs woon-en werkplekken van de Missiezusters, maar belicht ook andere missiecongregaties uit de driehoek Boxtel-Esch-Vught. Het boekje is 24 pagina’s en kost 2 euro. Te koop bij o.a. boekhandel Heinen, VVV en Verkadefabriek in ’s-Hertogenbosch en bij Bruna in Boxtel en Vught. Ook rechtstreeks te bestellen bij www.depaadjesmakers.nl of info@wittezusters.nl voor 2 euro p.st. excl. verzendkosten.